top of page

Pühapäevane õnnehetk keset tuba

Updated: Mar 29, 2023


Kas kevadväsimus on mingi reaalne põhjus või pigem inimeste vabandus?

Tööl ja internetis on mingi kevadväsimuse jutt. Mult küsitakse, et kas mul ka on jne. Aga mul on natukene tunne, et see on taas üks mure, mida jälle tassida. Et ‘’jee, kevad tuleb’’ aga samas nagu ‘’omg kevad tuleb, pikk talv seljataga ja mul on nüüd selline väsimus’’. Ei tea, äkki pole asi ikka kevades…äkki on asi meis endas? Peab proovima rohkem vett juua, piisavalt magada ja õues liikuda. Teha asju, mis silma särama panevad, siis tuleb energia ka.


Mina pean iga päev ikkagi asjad to do listi kirja panema, muidu võib juhtuda, et läheb meelest. Mul on hetkel kuidagi palju asju, mis vajavad tegemist. Aga õnneks enamus asjad on sellised, mida ma tahan teha. Põnev enda asja loomine käib, kõik justkui rullub mu silme ees lahti. Aga no, kuna mul oli siin nov-dets-jan vaimselt väga keerulised ajad, siis selline tõus on arusaadav. Hetkel kavatsen seda täiega nautida ja teha-teha-teha.


Jalutasime laupäeval koeraga ja mul oli olnud just selline päev, kus kõik läks nii hästi, olin täielikus õnne ja õnnestumiste joovastuses ning ütlesin Kevinile, et ‘’appi, ma pean kõik head asjad, mis minuga juhtuvad, kirja panema. Muidu äkki läheb meelest ära’’. Kui naljakas. Aga ma ei taha lihtsalt, et midagi meelest ära läheks, see annab mulle kinnitust, et olen õigel rajal.


Aga tegelt on mul üks purgike küll, kuhu ma iga nädala pühapäeval kirjutan nädala head asjad, mis minuga juhtusid. Siis aasta lõpus on mul 52 lehte üle lugeda, mis on täis õnnestumisi. Kui äge?? Sest ega kui ma küsin sult praegu, mis sul jaanuari kolmandal nädalal hästi läks? oskad sa mulle vastata? Jõuad ka veel alustada, sul on 40 nädalat jäänud.


Korteris hetkel kõik justkui venib ja venib. Viimased pingutused on jäänud. Kevinil aga uus töökoht ja kool vajavad tähelepanu, mina lihtsalt ei oska uste ega põrandaliiste panna :D Teeme nii palju kui jõuame. See on okei.


Pistikud ja lülitid nii kaunid on seinas, see on hea. Köögis mustad, mojal valged.


Seisin pühapäeval magamistoas ja vaatasin. Vau, uks on ees, põrand, liistud, ilus värv seinas ja nii soe tunne. See tuba lausa elas. Tõesti, nii ilus. Päikeseloojang paistab meile ka tuppa, ehk siis selliseid päikesepilte hakkab sealt veel tulema ja tulema.


Happy moment vaade, nagu pärisTellisime riidekapi ära ja ikkagi IKEAst, sest seal saime sisu täpselt enda soovi järgi paika panna. Kuna magamistuppa laiem kapp, kui 140cm ei mahu, siis riiete jaoks on kolmandasse tuppa veel kummuteid/kappe vaja. Aga saame ühesõnaga hakata siis varsti vaikselt kolima. Ega hetkel rohkem uudiseid polegi. Vaatan kardinaid ja kummuteid siis edasi.


Netu!


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


A J (1).png
bottom of page